Aabybro Svømmeklub vinder klubturneringen Nordjyske Cup!

Selv om at Aabybro ikke i løbet af sæsonens første 3 stævner har lagt i spidsen, var de få point, der adskilte afgørende, da Aabybros piger vandt klubturneringen Nordjyske Cup.

Den 29. maj 2016, da turneringen blev afgjort, kunne Aabybro kåre sig som vindere i årgang 2000-2001 piger, hvilket for alvor skrev sig ind i toppen af nordjysk svømning.

Nordjyske Cup er et koncept udviklet af konkurrencetrænere fra nordjyske svømmeklubber. Til stævnerne svømmes 8 forskellige distancer og der konkurreres i årgangsgrupper. Til hvert stævne er der ca. 200 deltagende svømmere. I denne sæson var der en holdturnering, hvor Aabybro-svømmerne kaster sig ind i top tre på alle de grupper, hvor der var deltagende svømmere. Værd at bemærke var at Talentholdets piger først deltog i sidste stævne og var suverænt bedst til dette stævne.

”Vi er utroligt stolte over de flotte resultater og meget glade for at kunne markere at Aabybro Svømmeklub for alvor er på landkortet”, udtaler formand for AaIF Svømning Ole Troldborg. ”En sæson med masser af udvikling både i medlemstal, men især også i konkurrenceafdelingen, må sige at have givet pote og mon ikke at vores forstærkede trænerteam i næste sæson fortsætter udviklingen. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang igen!”