Aabybro vandt flest medaljer til Søhestens Pokal Cup 2015

2015 tegner til at blive et godt år for Aabybro IF Svømning, der vandt 46 medaljer og 18 pokaler ved dette års pokalstævne i Hjallerup. Især de små svømmere viste sig frem og svømmede gode tider.

Der var gjort klart til et brag af et stævne i Hjallerup, hvor godt 80 svømmere var klar til at kæmpe om 55 pokaler og et utal af medaljer. De 18 pokaler fra sidste år blev generobret og står på hylderne hjemme hos Aabybrosvømmerne endnu et år.

Talentholdet sammen med træner Alexander Lennø. Stjernerne består af Ida Rønnow, Emilia Ganzevoort, Magnus Barslev, Victor Haunstrup, Anders Mikkelsen (Arentsminde) og Sille Lindberg (Saltum).

”Målet for stævnet var at få flere medaljer end sidste år, hvor vi fik 39. Det blev til 46 medaljer og nogle rigtigt flotte tider. Jeg er rigtig glad for resultaterne”, udtaler cheftræner Stefan Stenberg.

Holdkapperne fik også en rigtig god slutning for Aabybro, der stort vandt både 4x50m frisvømning mix og 6x50m T-shirt Stafet Mix. Holdkapper er en disciplin hvor svømmerne svømmer på skift efter hinanden. I T-shirt Stafetten skulle der ydermere en t-shirt overføres fra svømmer til svømmer for at gøre det endnu sværere at vinde. Det var dog ikke en udfordring for de erfarne Aabybrosvømmere, der vandt med over 15 sekunder til nr. 2.

K2-svømmerne, der er talentholdet i AAIF, består af en flok fremtidige stjerner og det var især dem der svømmede ekstra stærkt. ”Nærmest hver gang at svømmerne hoppede i vandet blev det til en personlig rekord med adskillige sekunder”, siger talentholdstræner Alexander Lennø. ”Vi har i år lavet en ny form for årsplan og arbejdet målrettet frem mod stævnet. Jeg er ovenud tilfreds og er glad for at jeg nu kan se at alle svømmerne har potentiale til noget større. Det betyder der er muligheder for meget mere udvikling! Jeg glæder mig allerede til at komme i gang”.

Nu arbejdes der frem mod næste stævne, der for K1s vedkommende er Nordjyske Cup 1 i Aalborg og for K1/K2 er Sparekassen Vendsyssel Cup 2015, der afholdes i Hirtshals Idrætscenter.

Swim Team Aabybro bestod i weekenden af, fra Aabybro, Rasmus Abildgaard, Mikkel Fruergaard, Rasmus Fruergaard, Freja Emborg Sørensen, Simon Andersen, Rasmus Grøn, Ida Troldborg, Julie Heby Kanstrup, Nanna Eriksen, Emma Treney, Jacob Toft, Ida Rønnow, Emilia Ganzevoort, Rasmus Rank Nørgaard, Victor Haunstrup, Jonas Abildgaard, Cathrine Andersen, Magnus Barslev og Kristian Berthelsen (Arentsminde), Nicklas Jensen (Biersted), Anders Mikkelsen (Arentsminde), Victoria Bjerre (Brovst). Trænerne ses til højre: Stefan Stenberg (cheftræner), Karen Hansen (Ryaa), Alexander Lennø (Biersted).

Aaby T-Shirt Team, der bestod, fra Aabybro, Rasmus Abildgaard, Simon Andersen, Freja Emborg Sørensen, Nanna Eriksen, Cathrine Andersen og fra Arentsminde Kristian Berthelsen. Holdet vandt 6x50m T-shirt Stafet Mix i tiden 4:16.27

Aabybro præger præmieskamlen i 4 x50m frisvømning Mix, der både tog 1. og 2. pladsen. Vinderne blev Nanna Eriksen, Freja Emborg, Simon Andersen og Kristian Berthelsen (Arentsminde). Andenpladsen blev snuppet af Emma Treney, Cathrine Andersen, Rasmus Abildgaard og Mikkel Fruergaard. Tredjepladsen ses her af hjemmeholdet Svømmeklubben Søhesten.

Se flere af de gode billeder i galleriet!