12 pokaler har fundet vej til Aabybro

Svømmerne fra Aabybro fortsætter den store optur, der gennem hele sæsonen har præget Aabybro Svømmeklub. D. 12. april 2015 drog en flok på 21 svømmere til Frederikshavn til det årlige FFI Pokal Cup.

Til stævnet deltog kun få klubber her fra Nordjylland, men kampen om pladserne var alligevel hård. De mange svømmere kæmpede bragt og i alt blev det til 73 % personlige rekorder overordnet set. Derudover skal det ses, at K2, der er klubbens andethold, havde 87% personlige rekorder. ”Dette er helt vildt, jeg er meget stolt af mine svømmere” udtaler andetholdstræner Alexander Lennø. ”De har virkelig gjort det godt og der har næsten ingen fejl været i deres svømning - hvilket betyder ganske få diskvalifikationer.”

Ses der på medaljestatistikken, blev det til 12 pokaler ud af 31 mulige, mod sidste års 5. ”Vi havde håbet på dobbelt så mange i takt med at vi føler os stærkere end sidste år” siger førsteholdstræner Stefan Stenberg. ”Vores målsætninger er mere end opnået. Nu kan vi bare se frem til Park Vendia Swim Cup i næste weekend.”

Aabybro IF

Vundet 2015

Vundet 2014

Guld / Pokal

12

5

Sølv

9

5

Bronze

4

4