27 svømmere fra Aabybro og omegn var på træningslejr i Skara, Sverige

Bare fordi der er påske, er det ikke ensbetydende med at AAIFs Svømmeafdelings konkurrencehold får lov til at holde fri. De tog 5 dage i Skara, Sverige på træningslejr, hvilket klubben valgte at bruge pengene fra Spar Nord Prisen 2014 på. De 27 svømmere fik trænet op mod 20 timer hver på de fem dage og dermed fordobledes træningsmængden i forhold til normal periode. Fokus var udholdenhed og det må siges at netop udholdenhed kom til sin ret. Programmerne for svømningen var designet så alle fik udfordringer på svømmerens individuelle niveau. Der blev flyttet grænser for både arbejdsmængde, intensitet og styrke.

Svømmetræningslejren foregik i Skara, Sverige, der ligger 2 timers kørsel fra Göteborg. Svømmerne boede i hytter, hvilket skabte muligheder for socialt samvær, hvilket ifølge flere svømmere var en fantastisk oplevelse. Maden blev fortæret på Best Western Jula Hotel, der lå klods op og ned af hytterne og svømmehallen. ”Alt i alt har svømmerne haft en god tur og vi har virkelig presset alt energi ud af dem. De har fået lov at kæmpe for sagen,” udtaler trænerne Stefan Stenberg og Jannik Thielemann. ”Alle har været rigtigt gæstfrie og vi har kunnet få det, som vi har ønsket. Svømmerne har været så seje. På trods af at klorindholdet i svømmehallen var anderledes end hvad svømmerne plejer, har de knoklet på og troet på det. Helt fantastik at kunne arbejde med så ambitiøse og stadigt morsomme unge mennesker.”

Svømmerne, der var afsted var fordelt fra AAIFs 3 konkurrencehold, K1 (førsteholdet), K2 (andetholdet) og Masters. Svømmerne, der var afsted, var: Rasmus Abildgaard (Aabybro), Simon Andersen (Aabybro), Nicklas M. Jensen (Biersted), Freja Emborg (Aabybro), Ida Troldborg (Aabybro), Emma Treney (Aabybro), Nicolaj Harksen (Aalborg), Andrea Zanchetta (Aabybro), Jacob Toft (Aabybro), Rasmus Rank Nørgaard (Aabybro), Sofie Schmidt Madsen (Nørhalne), Kristian Berthelsen (Arentsminde), Christoffer Pedersen (Brovst), Anders Mikkelsen (Arentsminde), Victor Haunstrup (Aabybro), Victor Elvensø (Vadum), Jonas Abildgaard (Aabybro), Emil Mikkelsen (Arentsminde), Cathrine Andersen (Aabybro), Stine Kristiansen (Arentsminde), Victoria Bjerre (Aabybro), Julie Kanstrup (Aabybro), Nanna Eriksen (Aabybro), Frederikke Mai Mikkelsen (Aabybro). Trænerne på turen var Stefan Stenberg, Jannik Thielemann og Karen Frederikke Hansen.

Se billeder på www.aabybrosvoem.dk!