Aabybro i spidsen af Serie 2 i nordjysk svømning

Aabybro IF Svømnings førstehold slog til, da de søndag d. 31. august 2014 svømmede med to hold i denne sæsons første seriestævne. De sidste sæsoner har Aabybro kun stillet 1 hold i serie 3. Der er 3 serier i serieturneringen, hvor Serie 1 er det bedste. Aabybro kom med det bedste hold på et wildcard med i serie 2 og efter en række solide svømninger fik de kæmpet sig til en 1. plads i serie 2, kun 2 point foran

Aalborg. 1. holdet bestod af: Anne Bundgaard, Freja Emborg, Stine Kristiansen, Kristian Berthelsen, Rasmus Abildgaard og Simon Andersen.

2. holdets flotte præstationer rakte til en 2. plads i serie 3 efter første stævne. Aabybro 2 imponerede med en meget flot brystsvømnings-holdkap, der sikrede dem deres flotte placering. Holdet bestod af: Emma Treney, Ida Troldborg, Sofie Madsen, Emil Mikkelsen, Rasmus Grøn og Rasmus Nørgaard.

"Det er fuldstændigt over alle forventninger. Gennem de sidste uger har vi trænet og set svømmerne komme stærkt igen efter denne sommerferie." udtaler træner Stefan Stenberg. "Da vi fik chancen for at komme med i serie 3 havde vi til en start ikke store forventninger, men med de flotte resultater, som svømmerne har vist os og den fantastiske holdånd, der mærkes på holdet, er det store ting vi kan forvente af svømmerne i den kommende sæson."

Til opdatering er stillingen nu sådan:

SERIE 1

SERIE 2

SERIE 3

1.

Aalborg 1

94 point

1.

Aabybro 1

68 point

1.

Søhesten 2

86 point

2.

Stidsholt

63 point

2.

Aalborg 2

66 point

2.

Aabybro 2

63 point

3.

Aars 1

59 point

3.

BSK08 1

62 point

3.

Aalborg 3

54 point