Følgende begivenheder har fundet sted de sidste måneder: 
 
23-25. november 2018: Årgangssamling i Fredericia
2 svømmere blev på baggrund af deres præstationer til Regionsmesterskaberne udtaget til en træningssamling i Fredericia, hvor 100 af de bedste årgangssvømmere i hele landet var samlet til faglig sparring for trænere og teknisk udvikling for svømmerne.
 
24. november 2018: Begynderstævne 2 i Aalborg
En håndfuld af svømmerne på vores øvede og teenagehold var sammen med et par svømmere fra Jet på tur til Begynderstævne i Aalborg.
De kom hjem med masser af personlige rekorder og hver deres medalje.
 
 
9. december 2018: Flipper Cup 2 i Jetsmark
37 dygtige Aabybro-svømmere deltog ved Flipper Cup i Jetsmark, i en dejlig juleudgave, hvor vi også fik besøg af selveste Julius Julemand, der svømmede 50 på maven sammen med drengene. Det var også Julius, der delte medaljer og slikpose ud.
 
 
12.-15. december 2018: Juleafslutninger i svømmeskolen 
Traditionen tro, afsluttede vi svømmesæsonen med julemusik og et juletræ med levende lys i vandet.
 
 
22. december 2018: Julesprintstævne 
Konkurrenceafdelingen havde også juleafslutning. Som det har været en tradition i mange år var det med et mini-lokal-stævne, hvor de fik lov til at svømme de korte distancer, de ellers ikke har mulighed for at svømme til andre stævner. 27 af afdelingens svømmere var med til denne formiddag.
 
Se flere billeder her 
5. - 6. januar 2019: DGI Landsdelsmesterskaber 2019
22 svømmere og en håndfuld trænere drog til Hobro, hvor landsdelsmesterskaber og udtagelsen til landsmesterskaberne. Mange svømmere brillierede og de blev alle udtaget til landsmesterskaberne i Ikast. 
 
 
19. januar 2019: Årgangssamling Nordjylland
Der var besøg i Aabybro fra klubberne S68, Nord og Pingvinen, da et forsøg på at socialisere både trænere og svømmere fortsættes. Der har tidligere været samling i Hjørring i juni måned 2018. Det viste sig at være godt givet ud ift. DM Årgang i februar.
 
  
 
26.-27. januar 2019: Sparekassen Vendsyssel Cup 2019
Det traditionsrige stævne Vendsyssel Cup, blev i år afviklet i Hjørring. Her deltog vi med 16 af egne svømmere og 4 fra Jet. Det blev til et forsvar af sidste års antal pokaler, da vi kom hjem med 15 flotte pokaler. Herudover placerer Aabybro sig som andenbedste klub i Vendsyssel, hvilket vi er stolte af. Næste år afvikles stævnet i Aabybro.
 
 
1.-3. februar 2019: DM Årgang Kortbane i Odense 2019 
3 svømmere havde en dejlig tur til Odense til Danske Mesterskaber for Årgangssvømmere, hvor vi fik gode tider og masser af oplevelser samt læring med hjem. Aabybro har fortsat flere deltagende svømmere ved mesterskaber.
 
 
3. februar 2019: Flipper Cup 3 i Brønderslev
24 svømmere fra Begyndere og Let-Øvede var med til stævne i Brønderslev, hvor de fik lov til at prøve at svømme på langbane (50m-bassin). En dejlig dag med mange gode oplevelser. 
 
 
9. februar 2019: Begynderstævne 3 i Jetsmark
11 svømmere fra Øvede og Teenage var på besøg i Jetsmark, hvor de til tredje stævne viste hvor gode de var blevet til at lave flybevægelse. Det var en rigtig dejlig dag med gode oplevelser for alle.