Medaljer til Aabybro ved stort stævne

Svømmere fra Aabybro kæmpede med i top, da Rema 1000 Horsens Cup blev afviklet. Det var både med medaljer, personlige rekorder og kravtider til de store mesterskaber i Dansk Svømmeunion. Aabybro er med hvor det er sjovt!

En kæmpe indsats og en masse hård træning blev afgørende for en flot indsats ved Rema 1000 Horsens Cup 2018. Et øget fokus på vaner, stabilitet og træningsmoral har ifølge cheftræner Stefan Stenberg båret frugt. Det gjorde at både speaker og de andre klubber havde fokus på svømmerne fra Aabybro når de var i vandet iblandt de mange andre klubber, primært fra trekantsområdet.

Blandt årgangssvømmerne var der den største fremgang. Det blev nemlig til en masse nye personlige rekorder og mange af dem var med adskillige sekunder. Der var også medaljer at hente til Ida Rønnow og Rasmus Abildgaard.

”91 % af alle løb, der var svømmet blandt årgangssvømmerne til nye personlige rekorder – det er en kæmpe udvikling på nuværende tidspunkt i sæsonen. Normalt vil svømmerne ikke kunne svømme så hurtigt så tidligt i sæsonen” udtaler cheftræner Stefan Stenberg. ”Det var nogle meget gode dage i Horsens og et fantastisk setup fra Horsens Svømmeklubs side!”

Det hårde felt på omkring 400 svømmere skabte stor konkurrence fra nogle af landets allerbedste svømmere, men alligevel lykkedes det Ida Rønnow, Therese Helt, Magnus Barslev og Ophelia Kronborg at skaffe sig en plads i finalerne til stævnet. Det bragte en masse nye personlige rekorder. For Therese Helt blev det også til en tid i 100m medley, der kvalificerede hende til Vestdanske Mesterskaber (VÅM). Ligeledes fik Magnus Barslev sin første tid til Danske Mesterskaber (DM)

 

Se flere billeder i galleriet til venstre.