VORES DYGTIGE SVØMMERE PÅ TALENTHOLDET HAR VÆRET TIL STÆVNE.

Den 8. september var der 1. Nordjyske Cup i Hjørring. Det er det første ud af 4 stævner i denne sæson. Aabybro svømmerne kom rigtig godt fra start med en masse rekorder. Det var hele 92.59% af alle Aabybros løb, som var en rekord. Det er det bedste af alle klubberne med til stævne.

Oven i den store rekordhøst, var der også en del medaljer, der blev trukket i land. Så den svømningen til stævnet var ikke til at klage over. Det sociale til stævner er også en stor del af stævner. Vi havde fokus på at alle har det godt med hinanden når de er til stævner. Det var rigtig dejligt for de nye trænere (Rasmus Abildgaard og Simon Andersen) at se det gode fællesskab der er mellem svømmerne.

Dog var det ikke kun Talentholdet der var afsted, klubben havde Rasmus Rank fra konkurrence holdet med for at se om han kunne få en længe ventet krav tid til Vest Kort senere hen på året. Alle svømmere og forældre var meget energiske når det var Rasmus’ tur. De hjalp ham alle sammen med at få den kravtid han havde ventet længe på.

Alt i alt, havde vi en rigtig gos dag i Hjørring. Tak til Hjørring Svømmeklub og Vandhuset, for at starte Nordjyske Cup serien med manér


Se flere gode billeder i galleriet til venstre.