18 svømmere vinder personlige rekorder og medaljer i Thisted

Aabybro Svømmeklub havde førsteholdets årgangs- og juniorgruppe med til stævne i Thisted. Det blev til masser af flot svømning i selskab med nogle af landets allerbedste svømmere, samt enkelte fra Norge.

I weekenden 30. september og 1. oktober drog Aabybro IFs konkurrencehold til Thisted Cup. Et stævne med lange traditioner og masser af konkurrence. Konkurrencen var hård, da landets bedste svømmere sammen med nogle af Norges bedste var i bassinet.

Selvom at det ikke blev til finalepladser eller medaljer kom svømmerne hjem med meget mere end de havde forventet. 78% af alle svømmede løb var nemlig forbedringer i forhold til deres personlige rekorder. Det er overraskende mener cheftræner i AaIF Svømning - Stefan Stenberg:

”Jeg er så stolt af det flotte arbejde som svømmerne har leveret i Thisted. På dette tidspunkt i sæsonen skulle vi gerne kun ligge tæt på vores personlige rekord og jeg havde derfor ikke forventet at over ¾ af de svømmede løb endte som personlige rekorder. Gode præstationer kræver hårdt arbejde og svømmerne har bevist sit værd med de rigtigt flotte resultater.” (Stefan Stenberg – cheftræner AaIF Svømning)

Ud over vandtræning, har svømmerne i Aabybro arbejdet målrettet med mental træning, stabilitet og styrketræning. Opmærksomhedstræning, fokusering, visualisering og indre dialog er nogle af de elementer, som viste sig gavnlige ved dette sæsonens første stævne.

Ida Rønnow formåede at skrabe 3 medaljer til sig i årgang 2006, 2 sølvmedaljer i 200 medley og 50 fri, samt en bronzemedalje i 100 fri. Derudover skulle en af klubbens bedste butterflysvømmere svømme 200 butterfly, hvilket gav en tredje plads og en præmie på et gavekort.

Derudover kan Aabybro nu bryste sig med at have titlen som ”klubben med den bedste holdånd” for den bedste opbakning af klubkammeraterne. Titlen er uofficiel, men fortjent idet svømmerne altid kunne høres heppe på hinanden

Holdfoto efter stævnet – på billedet fra højre: Victor Elvensø, Benjamin Jørgensen, Emma Treney, Ida Troldborg, Simon Andersen, Rasmus Abildgaard, Emma Viborg Larsen, Magnus Østergaard Barslev, Victor Haunstrup, Jacob Toft, Ida Rønnow, Jonas Abildgaard, Therese Helt, Sille Lindberg, Rasmus Rank Nørgaard, Ophelia Kronborg Jensen, Stefan Stenberg, Anna Andreasen, Julie Heby Kanstrup og Anders Mikkelsen.

Sille Lindberg svømmede 200m butterfly i tiden 02:57.72, der rakte til en flot 3. plads.

Ida Rønnow, der i alt vandt 3 medaljer i årgang 2006. Ida står her med sin medalje fra 50m frisvømning.

Der blev også dystet i holdkapsvømning. Aabybro vandt den uofficielle pris for bedste holdånd. Her har Ida Troldborg (t.v), Ophelia Jensen, Sille Lindberg og Emma Viborg Larsen (t.h.) lige været i vandet til en 4 x 100 holdmedley.