Begivenheder i april måned: 
 
 

35 svømmere på træningslejr i Skagen Kultur- og Fritidscenter i påsken. Vores 35 svømmere havde en fantastisk tur med masser af god mad, fine overnatningsmuligheder og så nu også med fitness til de største. 

Til  Pokal Cup i Frederikshavn blev en gammel klubrekord slettet.

Den gamle klubrekord lød på 1:50.56, og den blev sat i juni måned 2001 – dengang indehavet af Lasse Højfeldt, Christian Zinck, Bjørn Sørensen og Alex Jørgensen.
 
Altså sletter Aabybro IF Svømnings nuværende trup den gamle rekord og viser at klubben igen er på vej mod et højt niveau, ligesom omkring årtusindeskiftet, siger en tilfreds cheftræner, Stefan Stenberg Sørensen.
Den nye rekord lyder på 1:49.50, og den indehaves nu af Rasmus Abildgaard (17 år), Simon Andersen (17 år), Kristian Berthelsen (18 år) og Benjamin Jørgensen (20 år), der alle lagde i land pr. 50m på 27 sekunder, oplyser Stefan Stenberg Sørensen.

Magnus Østergaard Barslev var i april til Vestdansk Mesterskaber for Årgangssvømmere i Thisted, hvor han satte seks personlige rekorder med adskillige sekunder hurtigere.
Magnus Østergaard Barslev placerer sig dermed som nummer 19 i årgang 2003 i Vestdanmark, og hans tid i 100 meter brystsvømning rækker til kvalifikation til det danske mesterskab, der svømmes i Nørresundby Idrætscenter.
 
 
 
I sidste weekend af april deltog 14 svømmere ved Park Vendia Cup i Hjørring.

Park Vendia Cup gav en række af forbedringer og en flot bronze til Rasmus Abildgaard i 200m butterfly i sin nye personlige rekord på 02:37.78 - derudover fik både Ida Troldborg og Emma Viborg sig en tur i finalerne! 

Og med benet inde i maj måned deltog 9 svømmere ved Distancestævne i Brønderslev, hvilket gav mange flotte forbedringer for de udholdende konkurrencesvømmere! Det blev da også til en række medaljer - Godt gået med hver sin distance for 400m fri, 800m fri, 1500m fri og 400m medley - alle udført på langbane !