Aabybro opnår flotte resultater ved Vendsyssel Cup

 

25 svømmere skulle erobre pokaler og medaljer. Både store og små svømmere viste god form til Sparekassen Vendsyssel Cup i Vadum

 
I weekenden d. 5. og 6. november 2016 afholdte Svømmeklubben NORD det traditionsrige svømmestævne Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 i Vadumhallen. Til stævnet stillede 130 svømmere til start og der blev taget nogle hårde svømmetag og svømmernes ydeevne blev sat på prøve.

Der svømmedes om formiddagen indledende stævneafsnit og de 6 bedste svømmere blev så om aftenen sendt i vandet igen i finalerne. I år var der som noget nyt udskilningsløb i 50m frisvømning. En flok trætte svømmere kunne søndag ved aftenstid transportere, deres vundne pokaler hjem til egen svømmeklub.

Til stævnet deltog Frederikshavn Svømmeklub, Svømmeklubben Søhesten (Hjallerup), Svømmeklubben Nord (Nørresundby), Aabybro IF Svømning, BSK08 (Brønderslev) og Svømmeklubben S68 (Hjørring).

Der var ingen tvivl om at Aabybro var til stede i Vadum Svømmehal, for der blev heppet alt hvad de kunne, når deres holdkammerater var i vandet. Det resulterede også i, at der var flere svømmere (og trænere) der ikke havde stemme tilbage mandag, da der var træning.

Det blev til 29 medaljer, hvilket er samme antal som sidste år for Aabybrosvømmerne. Aabybro stod stærkt, men også i holdkapperne blev der høstet metal hjem til Aaby.

Både Årgang, Junior og Talentsvømmerne svømmede sig til gode tider i weekenden, og kom hjem med medajler og nye tider. Svømmerne fik udfordret sig selv og andre, og endda nogle af dem fik svømmet nye discipliner og nye distancer til stævnet.

”Jeg er virkelig så stolt af dem alle sammen, da jeg synes, at vi er kommet hjem, med nogle flotte resultater. Desuden er jeg også glad for at se, at alle på holdet har det så godt sammen, og de store er rigtige søde til at hjælpe de små. Så alt i alt har det været et fantastisk weekendstævne” udtaler talentholdstræner Louise Heiberg.

Holdfoto med svømmerne fra Aabybro Emma Treney, Rasmus Abildgaard, Simon Andersen, Ida Troldborg, Therese Helt, Magnus Barslev, Rasmus Rank, Asger Dreier, Asta Nielsen, Jacob Toft, Cathrine Andersen, Victor Haunstrup, Julie Heby, Jonas Abildgaard, Ida Rønnow sammen med Emma Viborg Larsen (Vester Hjermitslev), Victoria Bjerre (Brovst), Jeppe Elvensø (Vadum), Sille Lindberg (Saltum), Victor Elvensø (Vadum), Anders Mikkelsen (Arentsminde) med trænerne Benjamin Jørgensen, Stephan Schack og Louise Heiberg.

 

 
Aabybro vinder drengeholdkappen i årgang 2003-2004 foran Svømmeklubben Nord. Det er Jonas Abildgaard, Rasmus Rank Nørgaard, Jacob Buch Toft og Magnus Østergaard Barslev der står her med den vundne pokal.

 

 
Therese Jespersgaard Helt (10 år) vandt sølvmedalje i finalen i 50m rygsvømning, selvom hun kun svømmede mod svømmere der var et år ældre end hende selv!
 
Se flere billeder i Galleri eller på Sparekassen Vendsyssel Cups Facebook-side.