Flippercup i Frederikshavn

Så blev det endelig søndag d. 6 marts og tid for 24 friske svømmere at tage til Frederikshavn til sæsonens 4 og sidste FLIPPERCUP.

Som altid var børnene i super humør og klar til at indtage hallen sammen med deres forældre og trænere. Det blev en hyggelig dag med sjove oplevelser, og nogle meget tilfredse trænere der endnu engang havde svømmere med stor udvikling af deres tider. Børnene heppede og klappede af hinanden, og som altid var der god stemning til stævnet, hvor der blev svømmet flere forskellige stilarter.

Der har været FLIPPERCUP i Jetsmark svømmehal, Aabybro svømmehal, Brønderslev svømmehal og Frederikshavn svømmehal. Alle 4 gange har Aabybro haft mange svømmere med, alt i alt 55 svømmere til de 4 FLIPPERCUP, hvilket trænerne er meget glade for.

Denne 4 gang i Frederikshavn var helt speciel, da svømmerne efter stævnet alle fik tildelt diplom og medalje – og ikke at forglemme en slikpose. 3 store ting som alle svømmerne havde glædet sig meget til at modtage. De svømmere som ikke havde mulighed for at deltage 4 gang, får diplom og medalje udleveret næste gang de er til svømning i Aabybro svømmeklub.

Følgende svømmere var med : Julie Molin Hostrup, Lea Kjær Pedersen, Merle Aastrup, Natasja E. Jensen, Sille Wendelboe Hansen, Noah Jespersgaard Helt, Adam Carlsen, Asger Krage Drejer, Asta Lindgaard Nielsen, Therese Jespersgaard Helt, Mads Bjerregaard Larsen, Magnus Reiche Trend, Sofie Jeppesen, Mikkel Rubæk, Mikkel Søfelde, Magnus Jensen, Malthe Jensen, Noah Tranekær Pehrson, Noah Molin Hostrup, Sander Becker Lund, Viktor Kleist, Frederik Simon Larsen, Ida Lind alle fulgt godt på vej i og op af vandet af trænerne : Rasmus Grøn, Rasmus Abildgaard, Simon Andersen og Nanna Eriksen.

Vi glæder os allerede nu til en ny omgang FLIPPERCUP i sæsonen 2016/2017 – og håber igen på en stor tilslutning hertil.

 

Holdfoto af de 24 seje svømmere, der var med i Frederikshavn, her står de med diplom og medalje for deres præstationer.

 
Rasmus Grøn blev dagens helt, da han måtte i vandet og hjælpe en svømmer i mål. En hurtig og målrettet træner, der skaber trygge rammer for Aabybros svømmere!