Aaby-svømmer sætter personlige rekorder til DM i svømning

Det var en kæmpe oplevelse for den ene svømmer fra Aabybro, der deltog ved DM i svømning for sin årgang i weekenden fra d. 5. til d. 7. februar 2016. Simon Andersen fra Aabybro svømmede tre løb: 100m brystsvømning i tiden 1:14.52, 100m frisvømning i personlig rekord 1:00.12 og 200m brystsvømning i personlig rekord 2:48.82. Simons tider har allerede kvalificeret ham til det næste DM, der afvikles i Herning i juni.

Danske Årgangsmesterskaber blev afviklet på Bellahøj Svømmestadion, som er Danmarks nationalstadion, hvor internationale stævner, som nationale stævner afvikles. Det er også her at NTC (Det Nationale TræningsCenter, der træner landsholdet) svømmer til daglig.

”Vi er meget tilfredse og samtidigt har vi nogle ting vi skal kigge på,” udtaler cheftræner Stefan Stenberg. ”Simon har virkelig forbedret sig og hans fremgang i Bellahøj skyldes mest at han mentalt viste styrke. Derudover er nogle af fokuspunkterne fra Vestdansk Mesterskab allerede blevet til nye vaner og det giver ham nogle flotte tider.

 

Simon Andersen restituerer inden sit løb. Han lavede 3 flotte tider, hvoraf to af dem var personlige rekorder.

 

 
Danmarks nationalstadion Bellahøj Svømmestadion, der dannede rammen for landets 500 bedste svømmere i en weekend.