Svømmere til stævne i Aalborg og Nyborg

Aabybro IF Svømnings førstehold splittede sig op i weekenden fra d. 23. oktober til d. 25. oktober, hvor de drog til to stævner. Det drejer sig om Nordjyske Cup 1 i Aalborg med 13 deltagere og Vestdanske Kortbanemesterskaber i Nyborg med 1 deltager.

På Sofiendalskolen mødtes søndag d. 25. oktober 192 svømmere til det første af fire Nordjyske Cup stævner i svømning. Det meste af Nordjylland var med, fra Hjørring i nord, til Hobro i syd og fra Sæby i øst til Aabybro i vest. Aabybro Svømmeklub stillede med 13 svømmere, der i alt tog 4 medaljer. Svømmerne kæmpede og konkurrencen var hård i alle aldersgrupper.

Stævnekonceptet er udviklet af konkurrencetrænere i Nordjylland og tilslutningen har været overvældende. Det blev til en god søndag med mange flotte tider og god stemning.

Fra fredag til søndag var en svømmer afsted til Vest Kortbanemesterskaber i Nyborg, hvor junior- og seniorsvømmere fra det meste af landet kæmpede om det vestdanske (jysk-fynske) mesterskab. Det blev til tre personlige rekorder til Kristian Berthelsen, der var afsted.

”En weekend med masser af svømning - lige som vi kan lide den” udtaler cheftræner Stefan Stenberg. ”Det er gået bedre end først antaget, idet at vi var nervøse for at skulle deltage i stævner i to svømmehaller samtidigt. Det er gået rigtig fint og svømmerne har leveret som de skulle her en uge inden Sparekassen Vendsyssel Cup 2015 i Hirtshals.”

Stævnet i Hirtshals afvikles i weekenden 31. oktober til 1. november, hvor de vendsysselske klubber deltager. Her deltager Aabybro med 19 svømmere og 2 trænere.

 

Kristian Berthelsen klar til at hoppe i vandet i Nyborg Svømme- og Badeland på deres nye track-startskamler.
 
 
De 14 svømmere og 2 trænere, der var i ilden i Nyborg og Aalborg. Fra venstre ses Cathrine Andersen, Julie Heby, Ida Troldborg, Jonas Abildgaard, Nicklas Jensen (fra Biersted), Nanna Eriksen, Rasmus Abildgaard, Rasmus Rank, Jacob Toft, Rasmus Grøn, Simon Andersen, Victoria Bjerre (fra Brovst). Ved flaget ses Kristian Berthelsen (fra Arentsminde), der deltog i Nyborg. Trænere var Karen Hansen og Stefan Stenberg.
 
 
Cathrine Boe Andersen har vundet sølvmedalje i 100m butterfly.
 
 
Jacob Toft har vundet sin første individuelle bronzemedalje.
 
 
Simon Andersen, der vandt to medaljer til stævnet.