En god afslutning afslutning på sæsonen

I weeekenden fredag d. 5. juni til søndag d. 7. juni drog 12 svømmere til stort stævne i Ikast. Ikast Svømmecenter dannede nemlig rammerne for Nordea Midsommer Cup 2015.

Det gav flotte resultater for alle Aabybro-svømmere endnu en gang og dermed blev der på sæsonen sat et flot punktum på en sæson med mange forbedringer og stor synlighed for konkurrenceafdelingen i AAIF Svømning. Stævnet afvikledes på kortbane i Ikast Svømmecenter, hvor der er plads til 1000 tilskuere og er to 25m-bassiner til afviklingen.

”Jeg er mere end tilfreds. Vi har forsøgt at få det bedste ud af vores svømmere og det er langt hen af vejen været med succes” fortæller Cheftræner Stefan Stenberg. ”Svømmerne har leveret flotte resultater og vi har fået 13 medaljer med hjem. Her skal det siges at der i år har været færre svømmere til stævnet og vi havde derfor forventet 10 medaljer. Det er 3 medaljer mere en målet. Sammenlignet med sidste år er det en fordobling!!”

I næste sæson er der igen lagt op til høj aktivitet og gode oplevelser for alle svømmerne. De 12 svømmere der deltog i Ikast vil sammen med de resterende i konkurrenceafdelingen være at se til flere store, som små stævner i efteråret i Nordjylland.

”Vi er rigtigt glade for de flotte resultater konkurrenceafdelingen har vist og vi håber selvfølgelig at vi kan fortsætte i næste sæson” siger formand Finn Hansen. ”Jannik og Stefan har gjort det rigtig godt og det bliver et stort tab for os, at Jannik har valgt at opsige sin stilling nu her til sommer. Vi vil gerne at det gode arbejde fortsætter og opfordrer mulige kandidater til at søge stillingen ved at kontakte mig.”

De 13 medaljer fordelte sig som 1 guldmedalje til Freja Emborg Sørensen, 10 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer. På billederne ses svømmerne og de forskellige individuelle resultater.