Klubmestrene 2015 er fundet !  

 
Mange svømmere, forældre og trænere var i dagene 8. og 9. maj samlet til den årlige kåring af årets klubmestre. 2 hyggelige og festlige afsnit, hvor klubmestrene fik overrakt vandrepokalerne.

Til klubmesterskaberne blev der dystet i forskellige distancer, helt fra 50m og til 400m. Distancerne blev svømmet som individuelle løb i henholdsvis medley, fly, ryg, bryst og crawl. Den bedste 400m, de to bedste 200m, de tre bedste 100m og den bedste 50m afgjorde hvem der blev klubmester. Statuetterne har tidligere været uddelt og nu er mesterskabet genindført i Aabybro Idrætsforenings Svømmeafdeling.

Aldersfordelingen blandt svømmerne gik fra 8-15 år, og fordelt på aldersgrupper og køn blev det til nogle flotte resultater og 2 nye klubmestre.

Efter løbene blev svømmernes tider omregnet til FINA-point ud fra den internationale pointskala, hvor 1.000 points svarer til verdensrekorden. Hertil blev der tillagt tillægspoint, der udjævner aldersforskelle. Den svømmer, der havde opnået flest point kriterierne, blev derefter kåret til klubmester.

Masser af potentiale

I år er der i forhold til de tidligere år store vækst i konkurrenceafdelingen. Derudover er der blevet arbejdet med alle svømmediscipliner og svømmerne har for alvor vist at de har lyst til at have svømning som sin sport.

"Det var skønt at se alle de mange flotte resultater og den fantastiske holdånd, der er på holdet", lyder det fra Aabybro Svømmeklub.

Særlig hæder

Efter det sidste svømmede løb blev der kåret klubmestre 2015:

 

Klubmesterskab Herrer

   1. Kristian Berthelsen 3213 p.
   2. Simon Andersen 3051 p.
   3. Rasmus Rank Nørgaard 2554 p.


Klubmesterskab Damer

   1. Freja Emborg Sørensen 2839 p.
   2. Ida Troldborg 2391 p.
   3. Andrea Zanchetta 2291 p.