Aabybro blev vinderne af serie 2 i nordjysk svømning

Selv om at Aabybro var outsidere, da serieturneringen startede i efteråret, formåede de fra stævne 1 til stævne 4 at bibeholde førstepladsen og d. 8 marts 2015, da turneringen blev afgjort kunne Aabybro kåre sig som vindere af serie 2 og er nu rykket op til serie 1, der er den bedste serie i øjeblikket i Nordjylland.

Det var BSK08 (Brønderslev), der til stævnet klarede sig bedst til 4. og sidste stævne med 1 point mere end Aabybro, men sammenlagt var det dog Aabybro, der klarede sig bedst.

Serie 2 blev vandt af Aabybro med 23 point, 2. pladsen gik til BSK08 med 20 point og 3. pladsen gik til Aars med 19 point.

’Der var spænding lige til det sidste og klubberne stod sammen og ventede på resultaterne’, udtaler træner Stefan Stenberg. ’Det var nogle rigtigt flotte præstationer, som vi så igen her til 4. seriestævne, men jeg synes også at vores 2. hold, der formåede at opnå bronzemedaljerne i serie 3 skal have ros. De har kæmpet bravt for deres medaljer og det er værd at huske på!”

Serie 3 blev vandt af Søhesten Hjallerup med 28 point, 2. pladsen gik til Aars med 15 point og 3. pladsen gik til Aabybro med 14 point.