Det var en overvældende oplevelse for den ene Aabybro-svømmer, Simon Andersen, da han i weekenden 16.-18. januar drog med sin træner til DM i svømning for årgangen, også kaldet Danske Årgangsmesterskaber Grp. 1. Simon svømmede 3 løb i den fantastiske svømmehal i Svømmestadion Danmark, der ligger i Esbjerg - nemlig 100m brystsvømning, 50m frisvømning og 100m frisvømning. Tiderne er ikke til at rynke på panden over, det blev til to flotte tider i 100m bryst og 50m fri, men samtidig også en personlig rekord i sin 100m frisvømning med over 2 sekunder.
 
"Jeg er helt overvældet og stolt!" udtrykker Simon Andersen. "Jeg synes det er ret vildt, hvor langt jeg er nået på så kort tid. Det er kun et halvt år siden at jeg for alvor begyndte at svømme - så jeg synes det er fantastisk at nå hertil på så kort tid. De andre hernede har sikkert svømmet i flere år!"
 
Simon har kvalificeret sig til Vestdanske Årgangsmesterskaber i foråret, der afholdes i Horsens for hans årgangsgruppe, imens DGI-Huset Aabybro sætter rammerne for den yngste årgangsgruppe.