Der er for nyligt blevet afholdt DGI Landsdelsmesterskab 2015, der ud over at være et ”landsdelsmesterskab” i sig selv også er udtagelsesstævnet til landsmesterskaberne i Ikast. Ved stævnet i Hjallerup d. 3. januar 2015 drog Aabybro IF Svømning afsted med 22 svømmere og kom hjem med 26 medaljer, heraf var 11 af guld, 8 af sølv og 7 bronze.

Igen bragede Aabybrosvømmerne afsted og sluttede som 5. bedste klub i hele Nordjylland, hvilket ifølge træner Stefan Stenberg må siges at være en stor succes. ”Det er også værd at bemærke at vi stillede med 22 svømmere, hvoraf 18 indtil videre er udtaget til Landsmesterskab. Det er næsten en fordobling af antallet, som kvalificerede sig sidste år!” og der er gang i svømningen hele vejen frem mod kulminationen i Ikast til marts måned: ”Svømmerne har vist at de vil dette og det skyldes helt sikkert det store sammenhold, den fælles vilje henimod mål og så i al beskenhed svømmernes og trænernes hårde arbejde. Der har ikke været tid til juleferie og det belønner sig nu!”

Ud over at stille med et stort hold til udtagelsesstævnet har Aabybro også den yngste svømmer, der deltagede – nemlig 8-årige Ida Rønnow, der også er udtaget til Landsmesterskaberne til hendes allerførste officielle svømmestævne.

Aabybros mange svømmere og trænere, der deltog ved DGI Landsdelsmesterskaber 2015 i Hjallerup.
 
 

 

Ida Rønnow, født 2006, stævnets yngste svømmer, som deltager ved LM i Ikast i marts.
 
 
 

Swim Team Aabybro vandt mixholdkappen 4x50m frisvømning. Fra venstre: Kristian Berthelsen, Andrea Zanchetta, Simon Andersen, Freja Emborg Sørensen

 

 
Aabybro Destroyers vandt bronze i den yngste årgang for holdkapper. Fra venstre: Victoria Bjerre, Rasmus Rank Nørgaard, Jacob Buch Toft, Ida Katrine Troldborg.