Skip Navigation Links
- KlubbenExpand - Klubben
- Sponsorsvømning
- Flipper Cup
- Begynderstævner
- Årets Træner
- Officialskurser
- KonkurrenceExpand - Konkurrence
- Resultatlister
- AAIF HovedafdelingExpand - AAIF Hovedafdeling
- NyhederExpand - Nyheder
- Vest Børne Medley
- Galleri
- Shop
- Markedsplads

  Brugernavn
 
  Password
       

Den 5. - 7. december drog Aabybro IF Svømnings absolut hurtigste svømmere til Vestdanske Årgangsmesterskaber for Gruppe 1 i UC Syddanmarks Svømmehal i Esbjerg. Stævnet afholdes for drenge i årgangene 1999 og 2000, samt for piger i årgangene 2001 og 2002. Stævnet er kun for de allerbedste svømmere i Vestdanmark - dermed var det jyske og fynske klubber, der tilsammen dannede rammerne for et godt stævne.

De 2 dygtige svømmere, som var afsted var Simon Andersen og Kristian Berthelsen. De kom begge hjem med nogle rigtigt flotte tider. Førstedagen blev til 2 personlige rekorder, Kristian svømmede 00:27.08 på 50m frisvømning og Simon 00:28.85. Andendagen gav ligeledes nogle flotte præstationer - det var her at Simon Andersen svømmede under den tid, der er adgangsgivende til Danske Årgangsmesterskaber, der afholdes i Svømmestadion Danmark, Esbjerg. Det var i 100m brystsvømning at Simon gik 01:19.17. De andre distancer blev også til flotte tider.

Det betyder at der nu er hård træning gennem hele julen for dem begge, da Kristian håber på at tage de sidste 2 tiende-dele for også at komme til med til Danske Årgangsmesterskaber i januar. Det vil nemlig være muligt at tage tiden på hjemmebane i DGI-Huset Aabybro, hvor der afholdes julesprintstævne.