Aabybrosvømmerne bader i success!

Da Aabybro IF Svømnings førstehold i sidste weekend drog til Aalborg til en af Danmarks bedste Svømmehal, Haraldslund Vand- og Kulturhus, til et af Danmarks bedste stævner Alm. Brand Aalborg Cup 2014 var det med en god fornemmelse i maven. Svømmerne var klar og der blev også kæmpet hårdt for sagen.

Alle svømmere, selv nogen, der udviklingsmæssigt har forbedret sig marginalt det sidste stykke tid viste sig frem og svømmede nogle rigtig flotte personlige rekorder, faktisk blev da af de otte Aabybrosvømmere slået 46 personlige rekorder i weekenden – flere af dem med adskillige sekunder.

Værd at nævne var Kristian Berthelsen, der nåede forbi enhver crawl-svømmers milepæl og svømmede to gange i træk sig under 1 minut på 100m frisvømning. Derudover nåede han 4 nye VÅM-tider (Vestdansk Mesterskab), så han og Simon Andersen nu er klar til VÅM i Esbjerg.

Også de små svømmere leverede flotte resultater, Jacob Toft og Ida Troldborg, begge 11 år gamle, kom hjem med udelukkende nye forbedringer af deres tider – alle med mange sekunder af gangen.