2 svømmere fra Aabybro klar til Vestdansk Mesterskab

Weekendens stævne i Thisted - Concordia Forsikring Cup 2014, bragte mange gode resultater til Aabybro, idet 11 håbefulde Aabybrosvømmere fredag d. 26. september drog vestpå til Thisted. Stævnets afvikling forløb godt - og som altid var vandet godt og svømmerne klar, så der blev svømmet stærkt, helt fra de yngste til de ældste svømmere.

Svømmerne gav den en skalle og megen ny teknik blev prøvet af. Det gav mange personlige rekorder, faktisk 61 styks fordelt på de 11 svømmere. Flotte resultater for alle svømmere, men også en medalje i den svære konkurrence kunne det blive til, da Simon Andersen svømmede sig til en flot bronzemedalje i 200m butterfly, der kan anses som en af de absolutte hårdeste discipliner. Simon svømmede den hjem i tiden 03,08,27 og fik også i 100m bryst i tiden 01,23,03 en adgangsgivende tid til VÅM (Vestdanske Årgangsmesterskaber), der afholdes i Esbjerg i december måned. Kristian Berthelsen svømmede sig tættere mod milepælen, at svømme under 1 minut, i 100m frisvømning, da han også kvalificerede sig til VÅM i tiden 01,00,53. Værd at nævne er også Emma Rose Treney, der kæmpede sig til finalen i 50m brystsvømning, hvor hun nu også er tæt på VÅM-tider. Hun svømmede sig ind i tiden 00,44,70, hvilket er en personlig forbedring på adskillige sekunder.

"Svømmernes fantastiske resultater skyldes ganske enkelt hårdt arbejde og en målrettet indsats imod det" siger trænerne Anne Bundgaard og Stefan Stenberg. "De to kvalifikationer til Vestdanske Årgangsmesterskaber var prikken over i'et, der allerede efter godt en måneds træning, peger mod en god sæson for Aabybrosvømmerne!"

I næste weekend tager Aabybro til Søhestens Pokal Cup i Hjallerup, hvor der er 21 svømmere i vandet om de mange pokaler, som gerne skulle kunne finde vej til Aabybro igen.