Nordea Midsommer Cup 2014 giver flotte resultater

Aabybro IF Svømnings konkurrenceafdeling var til sidste stævne i denne sæson, hvilket var Nordea Midsommer Cup 2014, der blev afholdt i Ikast Svømmecenter. Tilbage kom de 16 dygtige svømmere med nogle flotte resultater og et hav af personlige rekorder.

Simon Andersen, der nu har gået på førsteholdet i Aabybro Idrætsforening i knap et halvt år overraskede og høstede sig til 3 individuelle medaljer i hhv. bronze i 100m brystsvømning, bronze i 200m medley og sølv i 200m butterfly, der gav ham en personlig rekord på over 11 sekunder. Ud over dette tog han sammen med Rasmus Rank Nørgaard, Nicklas M. Jensen og Rasmus Abildgaard en sikker bronzemedalje hjem i holdkappen 4x50m medley.

Men der var flere der havde noget i ærmet og viste sig frem. På medaljesiden fik Freja Emborg Sørensen en velfortjent bronzemedalje i en ny personlig rekord i 200m medley, Kristian Berthelsen hev over 3 sekunder af sin 100m rygsvømning og tog en bronzemedalje herved og Martin Schmidt Madsen klarede sig igennem 200m medley i en tid, der indbragte ham ligeledes en bronzemedalje.

På rekordsiden kom alle svømmerne hjem med forbedringer af deres personlige rekorder, nogle med mange sekunder. Ida Troldborg, der har gået på førsteholdet siden 1. februar spillede musklerne frem og slog 6 personlige rekorder, hvoraf den ene var på godt 6,5 sekund. Andrea Zanchetta overraskede i en rigtig god tid i sin 100m rygsvømning, hvor der på blot en måned blev slået over 4 sekunder af hendes personlige rekord og så bør det ligeledes nævnes at Rasmus Grøn slog personlig rekord i alle hans tilmeldte løb - alle sammen med flere sekunder.

"Det har været en god sæson og vi glæder os til at arbejde meget mere med svømmerne i sæson 2014/2015" udtaler træner Stefan Sørensen. "Vi har haft en rigtig god weekend og resultaterne taler for sig selv. I år har vi taget 7 medaljer med hjem til Aabybro, hvilket er en kraftig forbedring ift. sidste år, hvor vi desværre ingen havde med hjem. De flotte forbedringer er resultatet af træning der har båret frugt.

Svømmerne har sæsonafslutning på onsdag, men kommer ikke til at ligge på den lade side idet at svømmerne udfordrer hinanden på aktive minutter i en EndomondoChallenge. Svømmerne har allerede nu vist stor opbakning og interesse og om det ikke giver dem en lettere opstartperiode i august, må tiden vise. Det tegner overbevisende for sommeren."

                                        

Gruppen, der deltog i Ikast i denne weekend. (fra venstre Simon Andersen, Rasmus Abildgaard, Andrea Zanchetta, Rasmus Grøn, Jonas Abildgaard, Ida Troldborg, Stefan S. Sørensen, Nicklas M. Jensen, Rasmus Rank Nørgaard, Nicolaj Harksen, Emma Rose Treney, Jacob Toft, Kristian Berthelsen, Freja Emborg Sørensen, Martin Schmidt Madsen og Cathrine Boe Andersen) 
 
 
Aabybro Swim Team, der vandt bronze i holdkappen 4x50m medley i tiden 02:41,52 (fra venstre Simon Andersen, Rasmus Rank Nørgaard, Rasmus Abildgaard, Nicklas M. Jensen).
 
 
Simon Andersen vandt bronzemedalje i 200m medley i tiden 03:03,66
 
Martin S. Madsen vandt bronzemedalje i 200m medley i tiden 02:45,98

Freja Emborg Sørensen vandt bronzemedalje i 200m medley i tiden 02:54,25
 
 

Kristian Berthelsen vandt bronzemedalje i 100m rygsvømning i tiden 01:14,02


Simon Andersen vandt sølvmedalje i 200m butterfly i tiden 03:23,31

 

Simon Andersen vandt bronzemedalje i 100m brystsvømning i tiden 01:32,83.
 
 
Se flere billeder fra stævnet i galleriet.