Aabybrosvømmere i top 20 i Danmark!

Ved Danske Årgangsmesterskaber Langbane 2018 i København svømmede sig ind i Danmarks top 20 for piger i årgangene 2005 og 2006. Stævnet blev afviklet d. 30. juni til 3. juli 2018.

Bellahøj Svømmestadion dannede rammen for årets kulmination for de unge årgangssvømmere i hele Danmark. Bellahøj er det danske nationalstadion og omkring 750 svømmere havde kvalificeret sig via de moderathårde kravtider, som skal opnås for at deltage ved DM.

Aabybro Svømmeklub havde 3 svømmere kvalificeret: Ida Rønnow, Ophelia Jensen og Magnus Barslev. Alle tre havde kvalificeret sig fra tider svømmet i foråret og de fik også fine tider med sig hjem fra København.

Ida Rønnow skrev sig i 100m frisvømning ind på den danske rangliste på en fantastisk 15. plads og i 200m frisvømning på en flot 18. plads i Danmark.

Ophelia Jensen skrev sig på 100m rygsvømning ind på ranglisten som nr. 19. Det var kun få placeringer fra en finaleplads!

 

”Det var på baggrund af en række af personlige forbedringer at svømmerne nu skriver sig ind i top 20 i Danmark. Det giver også dem kravtider til næste sæsons mesterskaber på både regionalt (jysk-fynsk) og nationalt (dansk) niveau.” udtaler cheftræner i AAIF Svømning, Stefan Stenberg. ”Jeg er stolt over præstationerne og glæder mig til at nørde endnu mere med dem i den kommende sæson!”

 
 

Ud over svømningen blev der også tid til at lege turister i storbyen, der bød både på hygge på Bakken, tur på Strøget og kanalrundfart.

Aabybro Svømmeklub kan nu holde sommerferie indtil at konkurrenceholdene starter igen i august måned.

 
Se de mange gode billeder i galleriet.