Aabybro Svømmeklub seksdobler sidste års pokalhøst

Aabybro Svømmeklub var igen i år deltagere ved det traditionsrige Sparekassen Vendsyssel Cup, som denne gang blev holdt i Frederikshavn d. 27. og 28. januar 2018.

Der svømmedes om formiddagen indledende stævneafsnit og de 8 bedste svømmere blev så om aftenen sendt i vandet igen i finalerne. En flok trætte svømmere kunne søndag ved aftenstid transportere, deres vundne pokaler hjem til egen svømmeklub.

De deltagende klubber var i år deltog Frederikshavn Svømmeklub, Svømmeklubben Søhesten (Hjallerup), Svømmeklubben Nord (Nørresundby), BSK08 (Brønderslev), Svømmeklubben S68 (Hjørring) og selvfølgelig Aabybro IF. Traditionen tro, så var det de friske Aabybro-svømmere, der vækkede resten af hallen, når deres kammerater hoppede i vandet for at gøre deres allerbedste. Derfor blev stævneevalueringen om mandagen også ret stille, da stemmerne ikke var i den bedste form ovenpå en sådan weekend.

Det blev til 19 pokaler og et hav af medaljer for dem der ”aldrig går sukkerkold”, som de råber i deres kampråb. Både Junior-, Årgang og talent-holdene var afsted og alle holdene gjorde det godt, hvilket også kunne ses i, at holdkapperne for både de ældste og de yngste kom op på medaljepodiet.

”Jeg er virkelig glad for, at de her svømmere bliver ved med at udvikle sig på så mange fantastiske måder. Vi har nogle svømmere, som nåede nogle personlige milepæle de har kæmpet for i flere år, samtidig med, at vi har nogen, som lige pludselig er blevet mesterlige til at svømme den stilart de normalt hader at svømme.” udtaler konkurrenceholdstræneren Benjamin Jørgensen.

Se billeder i galleriet.