Regionsmestre i svømning er fundet – heraf 5 fra Aabybro!

Regionsmesterskaberne i svømning blev i weekenden 28.-29. oktober afviklet i Vadum, hvor 250 svømmere samledes for at kæmpe om mesterskaberne. 5 af guldmedaljerne og æren som regionsmestre gik til svømmere fra Aabybro

 

20 svømmere fra Aabybro deltog i mesterskaberne og der var flotte personlige forbedringer at se ved svømmerne. Heraf kan der nævnes at:

Simon Andersen blev regionsmester i 50m butterfly ældste årgang i en flot personlig rekord lydende på 00:28,83

Rasmus Abildgaard blev regionsmester i 800m frisvømning, der er den længste distance der svømmes til dette mesterskab. Hans tid lød på 10:07,88. Derudover også i 200m medley i tiden 02:31,92.

Emma Viborg Larsen blev ligeledes regionsmester i 800m frisvømning i pigernes gruppe 2001-2002 i den flotte tid 10:55,69.

Cathrine Boe Andersen blev regionsmester i 400m medley, der er den længste medley-distance og i en flot personlig rekord på 06:13,23.

 

Ud over en holdånd der var rigtig god, blev det da også til kravtider for Ida Rønnow og Magnus Barslev, der har kvalificeret til Vestdansk og Dansk Mesterskab! DM bliver det første stævne i rækken, der afvikles i Odense i februar.

 

 
Holdfoto fra venstre: Rasmus Abildgaard, Emma Viborg Larsen, Rasmus Rank Nørgaard, Victor Elvensø, Cathrine Andersen, Magnus Barslev, Anna Andreasen, Julie Heby, Anders Mikkelsen, Jeppe Elvensø, Jonas Abildgaard, Ida Rønnow, Therese Helt, Jonas Abildgaard, Jacob Toft, Sille Lindberg, Ophelia Kronborg, Victor Haunstrup, Emma Treney, Simon Andersen, Ida Troldborg og yderst til højre trænerne Benjamin Jørgensen og Stefan Stenberg.
 

 

Ida Rønnow og Magnus Barslev, der har kvalificeret til Vestdansk og Dansk Mesterskab!
 
Se flere billeder i galleriet.