35 svømmere til Flipper Cup i Jetsmark

Trænerne begejstret over de mange svømmere fra svømmeskolen, der d. 22. oktober gæstede Jetsmark Idrætscenter til det første af 4 Flipper Cup stævner i denne sæson. I Flipper Cup deltager Aabybro, Jetsmark, Hjallerup, Skagen, Sindal og Brønderslev.

 

Der var lagt op til en god dag, da AAIF Svømnings 35 svømmere og 4 instruktører, d. 22. oktober tog til Jetsmark for at være sammen til Flipper Cup. For mange svømmere var dette det første stævne nogensinde og derfor var der mange spændte små svømmere, der fra svømmeskolen kommer fra ”begynder”-holdene, og ”let øvede”-holdene. Alle svømmere gik til hvert heat med højt humør og svømmede bare derudaf. Svømmerne viste altså hvad de havde lært både individuelt og i de to holdkapper. Instruktørerne udtrykte stor begejstring:

”Der var flere nye svømmere fra Aabybro end forventet,” udtaler instruktør Rasmus Grøn. ”Det er noget vi kan være rigtigt stolte af og vi har set mange gode præstationer i bassinet i dag. Bassinet er dybere end de er vant til og det gjorde at grænser blev brudt for nogle af svømmerne. Men det klarede de så fint, idet mange af svømmerne også havde prøvet at være til Flipper Cup før, så de var spændte og nysgerrige på at de mange nye også var med.”

Svømmeskolen i Aabybro er opdelt i 4 niveauer: ”Leg og plask”, ”Begynder”, ”Let Øvede” og ”Øvede”, hvoraf to niveauer deltager i Flipper Cup og øvede i Begynderstævner. Næste Flipper Cup stævne afholdes d. 3. december 2017 i Brønderslev Svømmehal, hvor AAIF Svømning forventer at have over 30 svømmere i vandet og op mod lige så mange forældre. Det er muligt for alle at slå et smut forbi, for at se hvordan et svømmestævne foregår for børn - med eller uden hjælpemidler!

 
  Frederikshavn,
Holdbillede efter stævnet med instruktørerne Emma Treney, Rasmus Grøn, Ida Troldborg og Julie Heby. Holdleder var Pernille Elvensø. De dygtige Aabybrosvømmere var Alberte Jensen, Alfred Bøegh, Alva Kristensen, Anna Abildgaard, Anne Holm, Carl Toft, Christian Andersen, Christian Olesen, Clara Larsen, Freja Lundsgaard, Hjalte Simonsen, Kaisa Borup, Kasper Knudsen, Liv Nielsen, Liva Lund, Magnus Andersen, Magnus Steffensen, Malte Frandsen, Mikkel Lykke, Nicolaj Olesen, Nikolaj Vad, Oscair Dahl, Oscar Thomsen, Philip Terp, Silas Pilgaard, Silke Nørby, Simon Nygaard, Smilla Poulsen, Thor Lund, Tobias Strunge, Tobias Porsborg, Vera Wammen, William Ejsing-Duun, William Friis, William Mouritsen og William Jensen.

 

 
Til Flipper Cup er der plads til alle. Du kan svømme med luffer, bælte eller helt uden hjælpemidler. På billedet ses Nicolaj og Oscar inden deres løb.

 

 
Starten er gået til 25m svømning på ryggen for piger i gruppe 1 (med luffer og bælte). Her svømmer Clara, Kaisa, Anna og Liv fra Aabybro.

Se flere billeder i galleriet til venstre.