Sæsonstart i svømmeklubben

Inden længe er det tid til komme tilbage til hverdagen med skole, arbejde og fritidsaktiviteter. Det er der i Aabybro Svømmeklub også gjort klar til, da de igen i denne sæson har åbnet tilmeldingen allerede d. 1. august.

Sæsonen for svømmeskolen og voksenhold starter i uge 36. Klubben har de sidste to sæsoner mødt en flot fremgang og har i denne sæson udvidet med ekstra hold på næsten alle niveauer for at imødekomme den stigende efterspørgsel. I svømmeskolen findes hold for alle børn fra 2 år, til de går i skole, til de bliver teenagere og til sidst også som voksne er der holdtilbud. Der er dygtige instruktører på alle hold og de bruger august måned på at gøre sig klar til sæsonstart. Det gør de blandt andet med inspirationsdag med undervisningslære, livredning og førstehjælp. Samtidig har Aabybro Svømmeklubs bestyrelse valgt at prioritere kursus og uddannelse af klubbens instruktører endnu højere, hvilket betyder at en hel række af instruktører i efteråret skal på hhv. DGI Svømnings Grunduddannelse, Svømning i Svømmeskolen samt spotkursus for børn med særlige forudsætninger.

”Det skal sikre at den flok af dygtige instruktører skal blive ved med at være gode undervisere – og forhåbentlig kommer de hjem med nogle nye redskaber og færdigheder, der gør både dem selv, men også klubben endnu bedre. Vi har allerede i sidste sæson forbedret os, men det må ikke betyde vi går i stå – alt godt kan blive endnu bedre, så vi vil fortsætte med at udvikle os.” siger cheftræner Stefan Stenberg.

I konkurrenceafdelingen skal trænerne Benjamin Jørgensen, Louise Heiberg og Freja Emborg sammen med cheftræneren varetage undervisningen i konkurrenceafdelingen for de godt 40 svømmere. Med det stærke hold kan der også i sæson 2017/2018 forventes flotte resultater af konkurrenceafdelingen i Aabybro IF Svømning. De har allerede tyvstartet deres sæson med open water træning i Limfjorden.