DGI Landsmesterskab går til svømmer fra Aabybro!

Magnus Østergaard Barslev kan efter DGI Landsmesterskab 2017 vende hjem til Aabybro som landsmester i 100m medley – hele 2 sekunder foran nummer 2! Derudover fik Aabybro skrabet masser medaljer sammen til dette stævne! Sammen med de andre nordjyske klubber blev Nordjylland igen bedste landsdel til stævnet – hvilket ikke mindst skyldes de dygtige svømmere – bl.a. fra Aabybro

 

DGI Landsmesterskaber 2017 afholdtes igen i år i Ikast Svømmecenter i weekenden 11. og 12. marts 2017. I alt blev det til 176 medaljer, heraf 79 af guld, 49 af sølv og 35 af bronze, til de nordjyske klubber, hvilket bringer dem klart i spidsen af landsdelene. Det var Østjylland igen i år var tættest på nordjyderne på medaljesiden. Høsten er 50 medaljer mere til Nordjylland end i 2016.

 
Fra Aabybro IFs Svømmeafdeling deltog 30 svømmere og det var ikke småting, der blev vundet med til Aabybro. Resultatet blev en landsmester til Magnus Østergaard Barslev der i 1,12 sikrede sig titlen som landsmester i 100m individuel medley.

”Alle svømmere har knoklet og det sammen med en god holdånd har endnu en gang vist sig at give pote. Vi har haft mange forbedringer og heraf de fleste med flere sekunder. Der kan ikke være tvivl om at AAIFs Svømmeafdeling fastholder sin plads på landkortet,” udtaler førsteholdstræner Stefan Stenberg. ” Nye, som gamle - små som store svømmere leverede pragtpræstationer, som vi er meget stolte af! Trods hårde betingelser med minimum af søvn og 14 timer i svømmehallen lørdag samt 9 timer søndag, formåede svømmerne at holde fokus på at skulle præstere. Vi kunne igen som trænerstab se frugten af det hårde arbejde som svømmerne yder til træningen, samt den ufattelige opbakning mellem svømmerne og forældrene.”

 

Nu ser svømmerne frem mod næste arrangement, der er sponsorsvømning d. 24. marts 2017.

 

Aabybros store hold i Ikast Svømmecenter bestod af, Victor Elvensø, Cathrine Andersen, Victor Haunstrup, Anna Andreasen, Sille Lindberg, Emma Treney, Ida Rønnow, Victoria Bjerre, Julie Heby, Emma Viborg Larsen, Rasmus Abildgaard, Therese Helt, Asta Nielsen, Rasmus Grøn, Jeppe Elvensø, Magnus Barslev, Ophelia Jensen, Jonas Abildgaard, Jacob Toft, Kristian Berthelsen, Simon Andersen, Ida Troldborg, Claes Stenger, Anders Mikkelsen, Rasmus Rank Nørgaard, Nicklas Jensen. Træner- og holdlederteamet bestod af Tina Rønnow, Kent Lykke Jensen, Benjamin Jørgensen, Louise Heiberg og Stefan Stenberg

 

Magnus Østergaard Barslev formåede at blive landsmester i 100m medley.

 

 
Til DGI Landsmesterskaber stiller svømmerne op for Nordjylland og dermed giver det mulighed for at lave fælles holdkapper, hvor klubberne blander de bedste hold. Denne oplevelse er unik og kan ikke findes til andre stævner. Det skaber nye venskaber blandt svømmere i de andre klubber. Her er pigeholdet, Der bestod af Ida Rønnow fra Aabybro, Cecilie Michaelsen fra Hirtshals, Stine Mejdahl fra Hjallerup og Fenja Romanski fra Terndrup.